Depozit Cherestea Bucuresti Chitila
Rate this post

Depozit Cherestea Bucuresti Chitila

Depozit Cherestea Bucuresti Chitila. Majoritatea constructiilor din Romania necesita cherestea rasinoase pentru acoperis, in special, dar nu numai, cofrarea fundatiei se face cu cherestea de rasinoase nedimensionata si sipci de lemn, placa de beton se toarna pe cofrag de lemn format din cherestea si sustinut din stalpi de lemn formati in special din grinda 8×8 cu lungimea de 3 sau 4 metrii in functie de inaltimea necesara.

Acoperisul casei este construit in majoritate din material lemnos, astfel se folosesc in functie de proiect, dimensiune si alegere cherestea constructii formata din: cherestea dimensionata sau nedimensionata, grinda 8×12, grinda 10×12, grinda 12×12, grinda 10×20, grinda 12 x15, grinda 8×15, grinda 10×10, grinda 15×15, grinda 10×15, dar si dulap 5×20, dulap 5×30, dulap 5×5, dulap 5×8, dulap 5×15 si dulap 5×25.

La Ady Prosper Construct SRL – Depozit Cherestea Chitila gasiti toate dimensiunile necesare constructiei. Cheresteaua comercializata este din lemn de rasinoase furnizat din zonele consacrate in exploatarea lemnului de sute de ani. Toata cheresteaua comercializata de noi este in stricta concordanta cu cerintele Garzii Forestiere, respectandu-se intocmai documentele cu regim special: avize material lemnos, factura, aplicatia Sumal si aplicatia Inspectorul Padurii. Astfel achizitionand de la noi va asiguram ca marfa cumparata provine din surse legale si este intotdeauna insotita de documente fiscale.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Vrei o oferta?