Promotie cherestea brad pret redus

oferta chereste lemn de brad la pret redus

Lucrati in domeniul constructiilor si ai si aveti nevoie de un furnizor de cherestea de incredere, care sa va ofere numai produse de calitate? In acest caz poti apela la Depozitul de cherestea din Chitila Bucuresti. Compania AdyProsperConstruct, proprietarul acestui depozit de cherestea, iti pune la dispozitie, oricand ai nevoie, stocurile de cherestea, cat si o multime de alte produse din lemn.

Produse cu pret redus si cele mai apreciate 6 oferte

Stii ce este cheresteaua? Daca este sa dam o definitie cat mai simpla, cheresteaua este, de fapt, un material lemnos, care are fete plane si paralele. Cheresteaua se obtine prin debitarea bustenilor si isi gaseste intrebuintare in industria lemnului, cat si in constructii. Cel mai raspandit tip de cherestea este cel obtinut din fag, stejar, nuc, pin, brad si molid. Esti curios sa afli despre ce produse din lemn este vorba? Citeste topul intocmit de catre Depozit Cherestea Chitila si afla informatii suplimentare despre fiecare articol in parte.

Topul celor mai cautate produse din lemn de la Depozit Cherestea Chitila

La baza tuturor produselor din lemn, pe care Depozit Cherestea Chitila tii le ofera, sta chiar cheresteaua. Stii cum se obtine aceasta? Angajatii care lucreaza la realizarea ei trebuie sa urmeze un intreg flux tehnologic printre care se numara si urmatorii pasi: descarcarea bustenilor, receptia marfii, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ, cojirea si sectionarea bustenilor. Sa nu uitam si de sortare, masurare si marcare, pentru ca apoi sa urmeze etape precum depozitarea, stivuirea si conservarea. In cele din urma, toata aceasta materie prima este trimisa in hala de fabricatie, iar bustenii se transforma in cherestea.

Este foarte important sa depozitezi cheresteaua in spatii speciale, cu o umiditate ce porneste de la 90-100% si pana la 16 %, astfel incat uscarea sa se realizeze intr-un mod natural.

Depozitul de Cherestea din Chitila iti ofera urmatoarele produse realizate din cherestea:

Grinzi din lemn de brad dimensiuni 10x10x3 metri lungime

1. Grinzi

Grinzile se fabrica, in general, din lemn de brad, pentru rezistenta. Ele se utilizeaza, cel mai adesea, in constructiile civile, cat si in cele industriale si sunt folosite pentru acoperisuri, sarpante si plansee. Lungimea maxima a unei grinzi este de 9 metri liniari.

2. Cusaci

Cusacii sunt fabricati din lemn de brad si sunt folositi, in special, in constructii, in agricultura sau pentru construirea de sere si solare. Cusacii au o sectiune patrata sau dreptunghiulara si pot fi de diverse dimensiuni. Daca cumva dimensiunea pe care o doresti nu se gaseste in Depozitul de Cherestea din Chitila, nu trebuie decat sa iei legatura cu echipa companiei si treaba este ca si rezolvata.

3. Dulapi din lemn de brad

Si acest gen de produse se realizeaza din lemn de brad folositi in constructii. Dimensiunile sunt variabile, astfel incat sa ai de unde alege.

4. Cherestea vrac astereala

Pentru orice tip de constructie ai nevoie si de lemn special. In Depozitul de Cherestea din Chitila gasesti tot ceea ce ai nevoie.

5. Baghete din lemn.

Acesta pot fi rotunde sau dreptunghiulare si sunt realizate din lemn de fag, brad sau pin.

6. Sipci

Sipci pentru tigla acoperis 4 metri lungime, sipcile din lemn pot avea o lungime variabila si sunt utilizate pentru tigla, pentru amenjarea locuintei sau pentru garduri. Lemnul pentru sipci este rindeluit, astel incat aspectul este unul cat mai frumos. In general, se foloseste lemnul de brad.

Pentru toate aceste produse, nu trebuie decat sa iei legatura cu depozitul de cherestea Chitila Ady Prosper Construct, iar echipa iti va oferi calitate si oferte la preturi excelente!

Suna acum la numarul 0766271741 si profita de oferta

Copyright © 2020 Depozit-cherestea-achitila.ro proprietate SC Ady Prosper Construct SRL Adresa: Soseaua Chitilei nr. 201, Sector 1 Bucuresti Reg Com: J40/3516/01.04.2010 CUI: RO 26736672 Cont Banca: Raiffeisen Bank - Sucursala Chitila